Bra kroppsvård

Det är viktigt att ta hand om sin kropp på allra bästa sätt, speciellt under de kyligare årstiderna. Vi är många som är måna om våra ansikten och kroppar men flera av oss är lite sämre på att ta hand om våra händer och fötter. Risken finns att vi får problem med dem om vi inte sköter om dem. Köp hem det du behöver för att ta hand om fötterna och händerna på nätet.

Härlig fotvård

Fötterna bär upp oss dag ut och dag in och de förtjänar därför att bli bortskämda. Det finns en mängd apparater som kan ge oss både ett fotbad och fotmassage vilket är riktigt härligt efter en lång promenad eller en tuff arbetsdag. Smörj sedan in dina fötter med en kräm ämnad just för dem så kommer de att må riktigt bra.

Bra handvård

Vi använder våra händer mycket om dagarna och vi tvättar händerna många gånger om dagen vilket kan leda till att de blir torra. Därför är det bra att smörja dem med en fuktgivande handkräm flera gånger per dag. I värsta fall kan du annars drabba av sprickor i händerna, vilket kan vara väldigt smärtsamt. Det finns en mängd produkter att välja mellan som är speciellt framtagna för handvård.